Prijslijst:


Bent u opzoek naar een uniek en persoonlijk cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een portret van een dierbare, huisdier, vrienden, familie of een stilleven. Er zijn verschillende mogelijkheden, ik werk met kleurpotlood, grafietpotlood, acrylverf en olieverf. 

 

Verder maak ik ook muurschilderingen, 2d straattekeningen en 3d straattekeningen.  In de gallerij kunt u voorbeelden zien van wat ik al gemaakt heb. Wilt u nou ook zo'n gave streetpainting / muurschildering om promotie te maken voor uw bedrijf, event of een workshop. Neem gerust contact op ,dan bespreken we uw wensen en kijken we wat de mogelijk heden zijn!

 


Materialen

Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen, om de kwaliteit van het werk te waarborgen. Door goede materialen te gebruiken gaat het kunstwerk lang mee.

Tekeningen:

Ik gebruik Derwent / Faber Castell / Koh-I-Noor Hardtmuth potloden voor zwart / wit tekeningen.

Voor kleurpotlood tekeningen gebruik ik Caran d’Ache Luminance-potloden en Faber-Castell polychromos potloden. Caran d’Ache Luminance-potloden bevatten veel pigmenten, basis is olie en wax, ze  zijn bijna allemaal 100% lichtecht en heeft het FSC-label. Dit maakt deze potloden  duurder, maar het resultaat en de kwaliteit zijn fantastisch!) 

Faber-Castell polychromos potloden zijn op oliebasis, ook deze potloden bevatten veel pigmenten en worden gebruikt door veel kunstenaars. Deze potloden zijn iets goedkoper dan de Luminance, maar nog steeds van uitstekende kwaliteit.

Het papier dat ik gebruik is Strathmore Artist Papers 500 serie bristol, smooth surface. Dit papier bestaat voor 100% uit katoen en is acid free.

Olieverf Schilderijen:

Voor mijn olieverf schilderijen maak ik gebruik van Winsor & Newton Artist oil color.  Deze verf heeft een zeer hoge pigmentgehalte (maximale hoeveelheid pigment) en een hoge graad van lichtechtheid.  Als het werk klaar is varnish ik het met een retouch varnish  (na een maand) en na een jaar met een definitieve varnish. (Dit is alleen mogelijk als het werk in Nederland is.

De ondergronden waar ik op werk zijn mdf-panelen, linnen schildersdoeken, katoen schildersdoeken of katoenpapier. Deze opties worden van tevoren besproken.

 

Muurschilderingen:

Voor muurschilderingen maak ik gebruik acrylverf. Als acrylverf eenmaal droog is, is het water bestendig. Ook exterior verf behoort tot de mogelijkheden (Dit is wel duurder, omdat de inkoopprijs duurder is.) Merken die ik gebruik zijn oa: Amsterdam Acrylverf, System 3 Acrylverf. Meestal bereid ik de muur eerst voor met gesso, hiervoor gebruik is Talens gesso. Omdat iedere opdracht verschillend is en de prijs afhangt van de plaats, afmetingen, materialen etc, moet er een prijsindicatie op maat gemaakt worden en staat dit niet vermeld op de website.

 

Straattekeningen: 

De materialen voor straattekeningen zijn verschillend. Het hangt ervan af hoelang een werk mag blijven zitten en of het direct op de straat/ voer wordt gemaakt of niet. Omdat iedere opdracht verschillend is en de prijs afhangt van de plaats, afmetingen, materialen etc, moet er een prijsindicatie op maat gemaakt worden en staat dit niet vermeld op de website.

- 2D tekening direct op de straat (kort): pastelkrijtjes (Jaxell, Reeves, Blijsweick, Talens, Inscribe) en pigmenten (Kunstenaarswinkel) Dit is na een of twee regenbuien weer weg.

- 2D/ 3D tekening direct op straat (gemiddeld): plakkaatverf (Creall), pigmenten (Kunstenaarswinkel)  en pastelkrijtjes ((Jaxell, Reeves, Blijsweick, Talens, Inscribe). Dit is na een paar weken weg, maar hoe meer het regent, des te sneller het werk vervaagt.

- 2D/3D tekening direct op straat (lang): Acrylverf (Amsterdam, System 3) : Dit blijft minimaal 3 maanden zitten, daarna zal  het wel gaan slijten doordat er op gelopen wordt en afhankelijk van het weer.

- 2D/3D tekening acrylverf op vinylAcrylverf (Amsterdam, System 3), Vinyl (Vinyl Swing, Leen Bakker). Het voordeel van deze methode is dat je de streetpainting kunst oprollen en daarna op een andere plek kunt neerleggen.  Dit is perfect voor evenementen.

-2D/3D tekening acrylverf op folie: Acrylverf (Amsterdam, System 3), folie ( Oracal 640 G- 010 Glanzend wit). Deze methode is perfect voor publieke ruimtes die binnen zijn, denk bijvoorbeeld aan een winkelcentrum. 

- 2D/3D tekening pastel/ pigmenten op vinyl of mdf: pastelkrijtjes (Jaxell, Reeves, Blijsweick, Talens, Inscribe) en pigmenten (Kunstenaarswinkel) Vinyl (Vinyl Swing, Leen Bakker). Mdf (Praxis/Gamma) Het vinyl of mdf plaat bewerk ik van te voren met gesso en zout, om zo een structuur te krijgen, zodat de krijtjes/pigmenten beter blijven zitten. Nadat het werk af is word het werk gefixeerd. Het voordeel van deze methode is dat je het werk kunt bewaren.

 


Tekening (portret mensen/dieren)

Afmetingen Aantal personen/onderwerpen Zwart/wit Kleur
A4 1 €272,50 €408,75
2 €297,50 €433,75
3 €322,50 €458,75
A3 1 €381,50 €572,25
2 €406,50 €597,25
3 €431,50 €622,25

Prijzen zijn inclusief  9 % btw, exclusief eventuele verzendkosten.


Schilderij (portret mensen/dieren in olieverf op doek)

(prijzen zijn voor canvas doek (katoen), wilt u een werk op linnen, mdf paneel of canvas papier, dan zal de prijs afwijken.)

Afmetingen Aantal personen/onderwerpen Prijs
A4 1 € 408,75
2 €433,75
3 €458,75
A3 1 €572,25
2 €597,25
3 €622,25
40 X 50 cm. 1 €735,75
2 €760,75
3 €785,75
50 x 70 cm. 1 €981,-
2 €1006,
3 €1031
Grotere afmetingen op aanvraag.
Prijs Stillevens op aanvraag.

Prijzen zijn inclusief 9% btw, exclusief eventuele verzendkosten.