Workshops

Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of familie. Of een leuke dag met collega's. Ik bied verschillende workshops aan voor bedrijven, scholen en particulieren.  Er zijn verschillende mogelijkheden, die hieronder beschreven staan. Staat er niets  tussen, heeft u vragen of suggesties. Neem dan gerust contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 


Workshop 1: 3D tekenen basis. (binnen)

Voor wie: scholen, bedrijven, evenementen, groepsuitje.

Omschrijving: Altijd al willen leren om 3D te tekenen. Dan is deze workshop perfect. Tijdens deze workshop leg ik de basis van het 3D tekenen uit (presentatie) Hierin vertel ik kort over de geschiedenis van het straattekenen, leg ik de basisprincipes uit (perspectief) en daarna kunnen jullie zelf aan de slag gaan. Aan het einde van de workshop kun je, je werk houden en weet je de basis van het 3d tekenen.

Duur: ca. 2,5 / 3 uur.

Waar: Op locatie.

Prijs:  Op aanvraag.  


Workshop 2:  3D  Streetpainting basis. (buiten)

voor wie: scholen, bedrijven, evenementen, groepsuitje.

Omschrijving: Altijd al willen leren om 3D te tekenen. Dan is deze workshop perfect. Tijdens deze workshop leg ik de basis van het 3D tekenen uit (presentatie) Hierin vertel ik kort over de geschiedenis van het straattekenen, leg ik de basisprincipes uit (perspectief) en daarna kunnen jullie zelf aan de slag gaan. Met stoepkrijtjes en pastelkrijtjes gaan jullie alleen of in groepjes jullie eigen 3D vorm tekenen. (vierkant, rechthoek, cilinder, etc.) Aan het einde van de workshop kun je op je eigen 3D werk poseren.

Duur: ca. 2.5 / 3 uur.

Waar: op locatie.

Prijs: op aanvraag.

 


Workshop 3 Grote 3D streetpainting maken als groep ca. 8 personen (binnen/buiten)

Voor wie: scholen, bedrijven (teambuilding), evenementen, groepsuitje.

Omschrijving: Ook op internet hele gave 3d straattekeningen voorbij zien komen.  Heb je altijd al willen weten hoe deze straatartiesten dat doen en lijkt het je leuk om zelf ook zo'n gave 3D straattekening te maken. Wacht dan niet langer en geef je als groep op! Tijdens deze workshop leer je dmv. simpele oefeningen de basis van het straattekenen. Na de basisoefeningen besluiten we als groep wat we willen maken.  Aan het einde van de middag is de straattekening klaar en kunnen jullie als groep op je eigen 3D straattekening poseren! 

Duur: Ca. 6 uur.

Waar: Op locatie.

Prijs: op aanvraag.

 


workshop 4: Madonari workshop (binnen of buiten)

Voor wie: scholen, bedrijven (teambuilding), evenementen, groepsuitje, kinderfeestje, hobbyclubs, 

Omschrijving: Dit is een 2D straatteken workshop. Dit is de traditionele manier van straattekenen. Tijdens deze workshop leer je als een echte madonnari tekenen.  Eerst laat ik de basis van het tekenen met pastelkrijt zien, tekenen op verschillende ondergronden en hoe je, je ontwerp van papier op de straat kunt zetten. Daarna ga je, je eigen straattekening maken. Dit kan direct op straat (als het weer het toelaat) of op vinyl/ mdf plaat.

Aan het einde van de workshop kun je op de foto met je eigen kunstwerk en mag je, je werk natuurlijk meenemen! (Dit kan alleen als het werk op mdf of vinyl wordt gemaakt.)

Duur: Ca. 4/ 5 uur.

Waar: Op locatie.

Prijs: Op aanvraag.

 


workshop 5: Muurschildering maken (acrylverf)

Voor wie: scholen, bedrijven (teambuilding), evenementen, groepsuitje, kinderfeestje, hobbyclubs, 

Omschrijving: Altijd al willen weten hoe je een hele gave muurschildering kunt maken. Of op zoek naar een leuke, creatieve dag. Dan is deze workshop perfect voor jullie. Als groep gaan jullie samen een muurschildering maken. Eerst zal ik de basis principes uitleggen. Daarna gaan we met z'n allen brainstormen en een ontwerp maken. Als het ontwerp klaar is gaan we met z'n allen schilderen en aan het einde van de dag is de muurschildering klaar.

Duur: hele dag (ca. 8 uur.)

Waar: Op locatie.

Prijs: Op aanvraag.


Workshop 6: Schilderen (Maak je eigen kunstwerk)

Voor wie: jongeren, volwassenen, groepsuitje, iedereen die zin heeft in een leuke creatieve workshop.

Omschrijving: Tijdens deze workshop van een paar uur gaat iedereen zijn/haar eigen schilderij maken. Van te voren heb ik een schilderij gemaakt en jullie gaan onder begeleiding van mij dit schilderij namaken. Natuurlijk is er ruimte voor creatieve vrijheid.  Onder genot van een kopje thee/koffie en wat lekkers zijn jullie samen lekker een paar uur creatief bezig en kun je aan het einde van de workshop je kunstwerk meenemen.

Duur: 3/3,5 uur.

Waar: Op locatie.

Prijs: €40 p.p. (Prijs is inclusief materialen, kopje thee/koffie en wat lekkers.)

(De workshop gaat alleen door als er minimaal 10 aanmeldingen zijn. Maximaal aantal deelnemers is 15.)


Open Atelier.

Voor wie: (Hobby)kunstenaars die graag in een creatieve ruimte willen werken, andere creatievelingen ontmoeten en tips/feedback krijgen op hun werk.

Omschrijving: Tijdens deze drie uur is het de bedoeling dat je gaat werken aan je eigen project. (spullen/materialen neem je zelf mee.) Onder het genot van een kopje thee/koffie en wat lekkers kun je lekker creatief bezig zijn. Tijdens deze drie uur kun je zelfstandig werken, maar je kunt ook je werk bespreken, tips vragen en uitleg krijgen. 

Duur: 3 uur.

Wanneer: zaterdag 10- 13 h.

Waar: Heerhugowaard

Prijs: €30 per persoon per 3 uur. (incl. gebruik maken van tafel en ezels, kopje koffie/thee wat lekkers.

(maximaal aantal personen per keer: 5.)