top of page

Retourneren & Restitutie

 

Retourneren & Restitutie : voor Maureen Kolhoff Art , eigenaar van www.maureenkolhoff.com

Laatst gewijzigd op: 13-12-2021

Retourneren & Restitutiebeleid voor www.maureenkolhoff.com
Op deze pagina vindt u het retourneren & Restitutiebeleid van www.maureenkolhoff.com, zoals deze beschikbaar is gesteld door Maureen Kolhoff Art . Op deze pagina geeft Maureen Kolhoff Art aan welke rechten en plichten u heeft als koper en welke rechten en plichten Maureen Kolhoff Art heeft als verkoper.

Wrapped Package_edited.jpg

Bedenktijd/retour.

Het kan voorkomen dat u een bestelling (tekening, schilderij,print) retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar MaureenKolhoffArt zijn voor eigen rekening. Deze kosten hangen af van het formaat en gewicht van uw bestelling, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Het terugsturen van een tekening/schilderij/print moet aan een paar eisen voldoen, die Maureen Kolhoff Art hier zal vermelden. Het werk moet met track & trace en  verzekerings service verzonden worden. De verzekeringsservice  moet de waarde van het werk dekken.Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer (Maureen Kolhoff Art) geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde ( zonder schade en gebruikssporen) retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te zien, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product en krijgt u de verzendkosten bij het bestellen niet terug.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Mochten hier extra kosten aan verbonden zijn, dan worden deze aan u, de klant doorberekend.

 

Levertijd & verzendkosten.

Maureen Kolhoff Art doet zorgvuldig haar best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór [12.00] worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten hangt af van het formaat en gewicht van uw bestelling. Het gewicht staat vermeld bij het werk (tekening, schilderij, print) en de daarbij horende afmetingen. Maureen Kolhoff Art verstuurt haar bestellingen via PostNL. Mochten er om welke reden dan ook meer verzendkosten berekend zijn, dan dat Maureen Kolhoff Art maakt, dan laat zij dit u weten en krijgt u het verschil terug. Mocht de klant te weinig verzendkosten betaald hebben, door het verkeerd invoegen van de informatie tijdens het maken van de bestelling, dan moet de klant het verschil later alsnog betalen. Maureen Kolhoff Art zal de klant hiervan op de hoogte stellen via email.

 

Contact

Maureen Kolhoff Art doet haar  uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u Maureen Kolhoff Art eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u Maureen Kolhoff bereiken middels de volgende gegevens:

Maureen Kolhoff Art
-Tel: +31657232289
-Mail: maureenkolhoff@gmail.com
-De handelsnaam van ons bedrijf is: Maureen Kolhoff Art
-Ons vestigingsadres: Maskerade
- Straat:Edisonstraat 3
-Postcode: 1704 RL Heerhugowaard, Nederland
-KVK: 65972953
-BTW: NL002347803B35

 

Garantie

Maureen Kolhoff Art geeft om haar producten en doet haar uiterste best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee weken na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij Maureen Kolhoff Art kenbaar te maken door te mailen naar [maureenkolhoff@gmail.com]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

(Deze pagina is gemaakt met behulp van https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/juridische-ondersteuning/voorbeelddocumenten/voorbeeldteksten-klantenservice/ )

Foto: Wix-Collectie

bottom of page